A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканський ліцей імені М.В.Гоголя"

Спорт це – сила!

Дата: 22.04.2024 09:24
Кількість переглядів: 8

Спорт це – сила!

Ніхто не стане сперечатися, що займатися спортом корисно, особливо для здоров'я. Що завдяки його впливу діти ростуть більш міцними і витривалими.

Це все так, але спорт – це більше, ніж просто здоров'я.

У ньому є багато переваг і користі не тільки на фізичному, але і на емоційному рівні.

З метою пропагування здорового способу життя, ставлення до власного здоров’я як до найвищої цінності з 15.04 по 21.04 в ОЗ «Диканський ліцей імені М.В. Гоголя» відбувся тиждень фізичного виховання та спорту під назвою «Спорт – мій друг»

Під час проведення тижня робота вчителів фізичної культури, класних керівників, класоводів була спрямована на виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя, поглиблення базових знань з питань культури здорового способу життя і спорту, залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою, виховання сміливості, наполегливості, витримки,

Серед учнів відбулись спортивні естафети та змагання, фізкульхвилинки, веселі ранкові руханки. Діти бігали, стрибали, грали в спортивні ігри, волейбол, пізнавали відчуття, що значить слово «команда», «спортивний азарт», «взаємодопомога».

В командній грі з волейболу серед учнів 8-9 класів виграла збірна 9 класів (дівчата), серед учнів 9 класів (хлопці) І місце зайняли учні 9-А, ІІ – 9-Б, ІІІ – 9В класу. У збірній гравців 10-11 класів (хлопці) першість здобули десятикласники.

Серед учнів початкової школи були проведені різноманітні спортивні естафети, в результаті цих змагань діти вчилися радіти успіхам один одного.

Кожна команда показала свої найкращі фізичні якості та неймовірну підтримку.

В кінці змагань всі переможці отримали грамоти та позитивні емоції.

Тиждень був насичений та цікавий. Бажаємо учням успіху в подальших спортивних звершеннях, адже спортивне життя не обмежується одним тижнем, попереду у кожного ще багато спортивних досягнень!

Юлія БАРАБАШ, педагог-організатор,

Віталіна АКІМОВА, вчитель фізичного виховання

Більше фото 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора