A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад "Диканський ліцей імені М.В.Гоголя"

"Мова - це свобода. Не прогавте свій шанс бути вільними!"

Дата: 15.04.2024 14:07
Кількість переглядів: 12

Мотивація до вивчення іноземної мови - процес неперервний і різносторонній. Від обов'язкових уроків у школі до курсів самоосвіти, від стихійного прослуховування іншомовних пісень до цілеспрямованого перегляду іноземних фільмів в оригіналі, від неформального спілкування іноземними мовами в подорожах до близької дружби з людьми з різних країн та навчання за кордоном.

"Мова - це свобода. Не прогавте свій шанс бути вільними!" - з такими мотивуючими словами звернулася до школярів Yulia Nezhelskaia, яка подарувала кафедрі іноземних мов Опорний заклад «Диканський ліцей імені М.В. Гоголя» англомовні книги. Діти переглянули відеозвернення з Нідерландів від колишньої випускниці та педагога нашої школи Yulia Nezhelskaia, познайомилися з книгами. Тепер здобувачі освіти Опорний заклад «Диканський ліцей імені М.В. Гоголя» мають змогу спробувати читати англомовні твори в оригіналі. Велика подяка за такий корисний подарунок моїх хорошій подрузі Yulia Nezhelskaia .

На фото знайомство учнів 5-Б класу з бібліотечними новинками, англомовними книгами, які відтепер є в доступі в шкільній бібліотеці Опорний заклад «Диканський ліцей імені М.В. Гоголя».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора